Projecte Bàsic, d'execució i direcció d'obra de l'alimentació a embarcacions en alta tensió. (High Voltage Shore Connection - IEC 80005-1). Potència 3400kVA, 25/6,6kV.

Projecte Bàsic, d'Execució i Direcció d'Obra de la reforma de les instal·lacions d'Alta i Baixa Tensió d'alimentació a molls i edificis a Port Tarraco. Potència: 6,5 MVA. (QD Marina Tarraco). (S= 23.829 m2)(2.012 – en execució)

Projectes bàsic i d'execució del nou Syncrolift del moll de Catalunya de la nova concessió de Marina-Barcelona 92 dins l'Àmbit del Port de Barcelona. (MB-92). (S= 26.644 m2)(2.012-2.013)

Projectes bàsic, d'execució i direcció d'obra de les escomeses elèctriques en Baixa Tensió de les edificacions de Port Tarraco (1,6 MW). (QD Marina Tarraco).

Projectes de Legalització d'Alta tensió del Centre de Maniobra i Mesura i de l'Estació transformadora de la nova concessió de Marina-Barcelona 92 dins l'Àmbit del Port de Barcelona. (MB-92).

Projecte d'execució de les instal·lacions per la rehabilitació de tres edificis a les Bordes de Berros (Alt Àneu) i adequació d'ús Hotel. (2.011)

Direcció d'Obra d’Instal·lacions d’un Nou aparcament Soterrat de 180 places a Torre Baró-Barcelona (4.000 m2). (2.011-2.012)

Direcció d'Obra de les Instal·lacions de concessions de Marina-Barcelona 92 dins l'Àmbit del Port de Barcelona. (MB-92). (S=26.644m2).(2.012)

Projecte d'Instal·lacions Elèctriques de suport a Climatització i Telecontrol del Nou Centre Hospitalari Universitari a Amiens de França (EMTE Sistemas, S.A.U.) (2.011 – 2013)

Revisió, Adequació i Direcció d'Obra de les Instal·lacions del Projecte d’Execució de la reforma dels locals per a llogaters de la seu de Foment del Treball (Foment del Treball). (2.011)

Projecte de reforma i adequació d'Instal·lacions de les dependències municipals d'Entitats Culturals de Badia del Vallès. (Ajuntament de Badia del Vallès). (2.011)

Projecte de reforma i adequació de les Instal·lacions Elèctriques i Veu i Dades de la Biblioteca Vicente Aleixandre de Badia del Vallès. (Ajuntament de Badia del Vallès). (2.011)

Projecte d'Instal·lacions per a la reconversió de la Casa Boixareu en Biblioteca a la Pobla de Segur. (Col·laboració amb ECT). (2.011)

Projecte d'Execució i Direcció d'Obra de la implantació del sistema tecnològic i social per a la interconnexió inalàmbrica d'edificis públics i accés del ciutadà als serveis d'internet a la Vila de Badia del Vallès. (Ajuntament de Badia del Vallès). (2.011)

Projecte d'Execució i Direcció d'Obra per a la implantació de sistemes de filtració i cloració a les fonts públiques situades a la Plaça Major i rotonda de l'Avinguda Mediterrània de la Vila de Badia del Vallès. (Ajuntament de Badia del Vallès). (2.011)

Projecte d'Execució de les Instal·lacions Elèctriques de les ampliacions de les línies de fangs i d'aigua de l'EDAR d'Abrera (OMS-SACEDE, S.A.) (2.010 - 2.011)

Projecte d'Infraestructures d'Instal·lacions de concessions de Marina-Barcelona 92 dins l'Àmbit del Port de Barcelona. (MB-92)(S=26.644m2). (2.010-2.012)

Direcció Tècnica d'Instal·lacions de dos Centres d'Educació Primària a Tàrrega i Cervera (GISA-Departament d'Educació). (2.010)

Projecte d'Instal·lacions i Serveis per a la Urbanització del Barri de la Marina de la Zona Franca a Barcelona. (Àmbit del Pla 789.000m2). Col·laboració amb ESTEYCO S.A.P.) (2.009-2.011)

Projectes de Legalització de Quadres Elèctrics de la Xarxa inhalàmbrica de les estacions de Línia Nou de TMB. (EMTE Sistemas S.A.) (2.010)

Projectes de Legalització de Quadres Elèctrics dels Serveis Auxiliars de Portes d'Andana, Sales d'Enclavaments i PCE de les estacions de Línia Nou de TMB. (EMTE Sistemas S.A.). (2.009)

Direcció d'Obra del Projecte d'Execució d'urbanització per a l'obertura del carrer Rafael de Campalans a la carretera d'Olesa al terme municipal de Terrassa. (Ajuntament de Terrassa). (2.009)

Direcció d'Obra del Projecte d'execució d'urbanització per a la perllongació del carrer Infant Martí, urbanització de la Plaça de Ronda Ponent i substitució del col·lector del carrer d'Atenes al terme municipal de Terrassa. (Ajuntament de Terrassa). (2.009)

Projecte d'Execució d'Instal·lacions d'una Pista Poliesportiva a Torre Baró.(BiA, Arquitectes Associats).

Projecte de Reforma i Adequació d'Instal·lacions i Obra del Pavelló 'La Colina' de Badalona. (Consell comarcal del Barcelonès Nord).

Avantprojecte i Projecte d'Execució d'implantació dels Accessos mecànics i urbanització de l'entorn del carrer Telègraf al districte d'Horta-Guinardó (BiA, Arquitectes Associats)

Projecte d'Execució d'Instal·lacions i Serveis per a la reurbanització dels carrers d'Alloza i Santanyí de Barcelona. (PRONOBA- Pro Nou Barris)

Projecte d'Execució d'Instal·lacions, Activitats i Direcció d'Obra del CEIP Collbató. (GISA-Departament d'Educació. Superfície de 2.500 m2). (2.008)

Projecte d'Execució d'urbanització per a l'obertura del carrer Rafael de Campalans a la carretera d'Olesa al terme municipal de Terrassa. (Habitatge de Terrassa). (2.008)

Projecte d'Execució d'urbanització del carrer sant Ildefons al terme municipal de Terrassa. (Habitatge de Terrassa).(2.008)

Projecte d'execució d'urbanització per a la perllongació del carrer Infant Martí, urbanització de la Plaça de Ronda Ponent i substitució del col·lector del carrer d'Atenes al terme municipal de Terrassa. (Habitatge de Terrassa). (2.008)

Projectes d'Execució d'Instal·lacions d'onze Centres d'Acollida Turística (CATs). (Superfície construïda de cada Centre de 320m2).

Projecte d'Execució d'Instal·lacions, Activitats i Direcció d'Obra del CEIP Can Llong II a Sabadell. (GISA-Departament d'Educació. Superfície de 3.500 m2).

Col·laboració amb ESTEYCO, S.A. en la redacció dels criteris per al desenvolupament d’instal·lacions de la zona pública de la Nova Estació del TGV a Bologna.

Projecte d'Execució d'Instal·lacions de la Urbanització de les Casernes de Sant Andreu a Barcelona. (Superfície de 80.000 m2). (2.008-2.009)

Projecte constructiu de l'Adequació d'un solar com a aparcament de superfície de 600m2. (CONDIS, S.A.)

Projecte Bàsic ARE Esplugues de Llobregat (MONTESA). Redacció del Projecte Bàsic de les Instal·lacions Elèctriques i de Telecomunicacions de l'Àrea Residencial Estratègica d'Esplugues de Llobregat. (Superfície de 80.525 m2).

Project Management BCN-SIT. Treballs per a la coordinació d'instal·lacions i treballs d'obra civil en superfície de les diferents actuacions a la ciutat de Barcelona. col·laboració amb CICSA-ESTEYCO.

Projecte d’Instal·lacions d’Edifici de 37 habitatges i aparcament a Anglès (Girona).

Projecte d’Instal·lacions d’Edifici de 11 habitatges i aparcament a Eivissa.

Projecte d’Instal·lacions de Vila Sant Antoni (Edifici Catalogat) de 11 habitatges, un nou edifici de 15 habitatges i aparcament comunitari a Puigcerdà (TEYCO Promocions, S.A.).

Projecte d’Instal·lacions d’un Nou aparcament Soterrat de 180 places a Torre Baró-Barcelona (4.000 m2).

Projecte d’Instal·lacions del Nou Ajuntament d’Esterri d’Àneu. (1.300 m2). Col·laboració amb CONCEPTEC, S.L.

Projecte d’Instal·lacions d’enllumenat Públic per al Soterrament de línies ferroviàries al Parc de Matiko de Bilbo.

Projecte d’Instal·lacions d’Edifici de 12 Habitatges i Locals Comercials a Platja d’Aro. (Col·laboració amb RC Enginyers)

Projectes de legalització d’instal·lacions diverses per a CS Establiments de Proximitat, S.L.

Projectes d’Instal·lacions i Activitats del Jutjat de Primera Instància de Manresa de la Plaça de l’Om. (Departament de Justícia).

Projecte d’Instal·lacions de nous ascensors i passera a Amezola (Bilbo Ría 2000).

Revisió i Actualització del Projecte d'Execució del Pla Parcial de la Urbanització Mirador del Delta de l'Ebre. Assistència Tècnica a la DF inclosa. Col·laboració amb CONCEPTEC, S.L.

Projecte d'Instal·lacions de la Comissaria Andreu Nin de la Guàrdia Urbana.

Assistència Tècnica d'instal·lacions a la DF per a la construcció d'un Edifici de 120 habitatges a L'Hospitalet de Llobregat.

Projecte d'Instal·lacions Elèctriques d'un Edifici Multifuncional (Centre de Dia, Casal per a Gent Gran i habitatges tutel·lats-assistits) a Begues.

Projecte d’Instal·lacions d’un edifici d’Habitatges a Ribera de Cardós(43 habitatges).

Projecte Bàsic de Pla Parcial de les instal·lacions de La Colònia Güell a Santa Coloma de Cervelló(123.500m2).

Projecte de Pla Parcial i Projecte executiu de les instal·lacions la urbanització Ocho de Ribera de Cardós (18.620m2).

Projectes de Remodelació i Actualització d'Instal·lacions de IES i CEIP (Departament d'Ensenyament).

Projecte d'Instal·lacions de la remodelació del Parc de Bombers de Rubí.

Actualització i Revisió del Projecte d’Instal·lacions Elèctriques de l’Edifici Judicial de Vilanova.

Actualització i Revisió del Projecte d’Instal·lacions Elèctriques del Recinte Firal i d’Esports de Tortosa.

Direcció d’Obra de l’execució d’Instal·lacions i Serveis de la urbanització Torre Sana en Terrassa (aprox.80.000m2 – 11,5 milions d’euros).

Projecte de Pla Parcial i Projecte executiu de la urbanització del SAU1 i UA4 i UA2 de Tírvia (aprox. 28.000m2). Col·laboració amb CONCEPTEC, S.L.

Direcció d’Obra de la Nova Et i línia de MT de l’Hemeroteca i Biblioteca General de la Universitat Autònoma de Bellaterra.

Projecte d’instal·lacions i Direcció d’Obra del Nou Pavelló Esportiu de Badalona (La Colina).

Projecte de Pla Parcial i Projecte executiu de les urbanitzacions de Sorpe i Isil a la Vall D’Àneu (aprox.81.000m2).

Direcció d’obra de la comissaria d’Igualada de Mossos d’Esquadra (Departament d’Interior)(GISA).

Projecte i direcció d’obra de la comissaria Andreu Nin de Mossos d’Esquadra (Departament d’Interior)(GISA).

Projecte d’instal·lacions d’aparcament Andreu Nin de Mossos d’Esquadra (Departament d’Interior)(GISA).

Projecte d’Instal·lacions i Serveis de la urbanització Torresana de Terrassa (aprox.80.000m2 – 11,5 milions d’euros).

Projecte de l’Intercanviador d’Urquinaona L-I i L-IV de TMB. En col·laboració amb CAST,S.A. (Departament de Política Territorial i Obres Públiques)(GISA).

 


Contacte

MOSE Serveis d'Enginyeria

C. Canigó, 84, local
Barcelona
08031


+34.93.427.54.55